Over

OVER

© 2015 - Eye 4 Detail

Eye4Detail is ontstaan door een passie voor auto's en detailing. Een wagen wordt door sommige mensen enkel bekeken als een vervoersmiddel om van a naar b te rijden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die hun wagen graag mooi onderhouden; enkele keren per maand binnen- en buitenkant weer proper maken. Het probleem is dan niet de goede wil, maar dikwijls het gebrek aan kennis. Hoe vaak zie je niet iemand met de traditionele spons, zeem en emmer aan de slag? Of even naar de carwash? De wagen is dan wel proper, maar als je eens van dichterbij gaat kijken, is de lak vaak bekrast door het schurend zand en vuil dat in de spons blijft zitten.

Wat kan Eye4Detail dan voor u doen? Wel, ik kan uw wagen onder handen nemen, binnen- en/of buitenkant in elke fase die u graag wenst. Enkel een wash- en waxbeurt voor de buitenkant, alleen een reiniging van uw interieur of een volledig pakket van reinigen van de lak met foam, wassen, clayen, polieren, waxen (incl. velgen) en proper maken en voeden van banden, motorruimte, interieur, dashboard, ... . Hou hierbij rekening dat ik de wagen 1 à 2 dagen nodig zal hebben om deze terug in topstaat te brengen.

Iedere wagen is anders, ook de staat waarin hij zich bevindt. De prijzen zijn indicatief, kom dus gerust eerst eens vrijblijvend langs zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

 

Ook bied ik nu producten aan om zelf je wagen verder te onderhouden, want eens deze behandeld en beschermd is wil u hem ook zo houden natuurlijk! Dit gaat van producten voor de wekelijkse wasbeurt tot een uitgebreid gamma van verschillende merken die ik zelf ook gebruik voor een detailbeurt.

Hierin kan ik u ook met raad en daad bijstaan, zodat u ook zelf het optimale resultaat kan behalen met deze kwalitatieve producten.

 

Momenteel maak ik veel gebruik van Max Car Care, Chemical Guys, Dodo Juice en Poorboy's World.

De webshop staat intussen online,

voor levering en afhaling van producten is er veel bespreekbaar.

Vraag me hier gerust naar.

 

Groeten

Gino